Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Influences

3 octubre, 2018 - 30 octubre, 2018

Exposició de joieria contemporània
vinculada a OFF JOYA BARCELONA.

La ciutat, el medi ambient i el paisatge en què es viu, inevitablement afecten la nostra manera de fer i el nostre ésser.

Arquitectura, urbanitat, espai verd, colors, sons, olors, barris, espais oberts, qualitat de vida, mentalitat, política, desenvolupament social, clima, tradició, modificació i caracterització de la ciutat i l’estil de vida. Conscientment o inconscientment, això també es reflecteix en el treball i l’expressió de l’artista que viu i treballa en un espai concret. Sigui nascut o traslladat a aquest lloc, aquest espai afecta la visió i la inspiració; l’existent es reprèn, es reinterpreta i es reflecteix. Això s’expressa en forma, color, material i tècniques.

Els treballs actuals dels artistes participants, des d’una perspectiva geogràfica, estructural i escènica diferents: ciutats grans o petites, reflecteixen totes aquestes condicions.

“Influències” s’han presentat, a Munic, Livorno i Florència, ara per a nosaltres és un plaer convidar-te a veure-la a Barcelona.

Participants: Claudia SteinerCorrado De MeoElin FlognmanGabi VeitGigi MarianiJudy McCaigLluís Comín, Maria Rosa Franzin, Nicola HeidemannPatrizia BonatiStefano RossiYoko Takirai/Pietro Pellitteri.

Inauguració: 3 octubre – 17:30h

VULL ASSISTIR

Mostra els detalls

Inici:
3 octubre, 2018
Finalització:
30 octubre, 2018

Recinte

66mistral gallery
66mistral Gallery
Barcelona,
+ Mapa de Google