Skip to main content

La nostra galeria

A la nostra joieria tenim un espai dedicat a la joieria contemporània.

Valor afegit

La joieria contemporània.

Peces amb ànima.

La joieria contemporània s’aventura a investigar i experimentar amb materials, conceptes i processos. El seu valor es trasllada del metall o la gemma a la forma, el concepte, el missatge que comunica i la seva manera de fer-ho.

Mirada Innovadora

Investigació artística.

L’Art no només és una forma d’interpretar la realitat, és també una manera de modificar-la.

Mitjançant les nostres exposicions mostrem la feina de creadors que entenen la joieria com una forma d’investigació artística, sense límits de concepte, materials i formes.

Consultar exposicions

Exposicions

DEL COR A LES MANS

27 SETEMBRE – 28 OCTUBRE 2023
INAUGURACIÓ: 27 DE SETEMBRE – 18:00H
LLOC: 66MISTRAL GALLERY

Itàlia i Catalunya són germans d’un mateix mar, països plurals que hem après de mil cultures, pobles que ens mana el cor, però el cor sense l’acció no és res. Els fermalls senten el batec del cor i els anells acompanyen l’acció de les mans. Entre el cor i les mans movem el món i també podem fer obres d’art…

Amb aquesta exposició us volem mostrar la interpretació que fan 14 joiers i una escultora d’aquest recorregut entre el cor i les mans.

JOIERS: Barbara Paganin, Clara Del Papa, Corrado De Meo, Elena Comín, Gigi Mariani, Judy Mccaig, Lluis Comín, Maria Rosa Franzin, Nicolas Estrada, Patrícia Aguiló, Rosa Nogués, Silvia Serra, Stefano Rossi, Yoko Takirai / Pietro Pellitteri

ESCULTORA: Patricia Cancelo

Aquesta exposició forma part de CONTEMPORANIA, una nova fira a la ciutat de Barcelona que vol promoure l’alta artesania i l’excel·lència.