Skip to main content

CONDICIONS DE VENDA

 

INFORMACIÓ GENERAL

La titularitat d’aquest lloc web, www.comin-joieriacreativa.com, l’ostenta: Luís Comín Vilajosana, amb DNI: 35005367B, i dades del qual són:

Adreça: Avinguda Mistral 66, 08015 Barcelona
Telèfon de contacte: 933255340
Email de contacte: info@comin-joieriacreativa.com

Aquest document (així com tot altre documents que aquí es mencionen) regula les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquest Lloc Web (www.comin-joieriacreativa.com) i la compra o adquisició de productes en el mateix (en endavant, condicions).

A efectes d’aquestes Condicions s’entén que l’activitat que www.comin-joieriacreativa.com desenvolupa a través del lloc web comprèn:

Venda de peces de joieria d’autor realitzades en el nostre propi taller.

A més de llegir les presents Condicions, abans d’accedir, navegar i / o utilitzar aquesta pàgina web, l’Usuari ha d’haver llegit la política de privacitat de www.comin-joieriacreativa.com. En utilitzar aquest lloc web o en sol·licitar l’adquisició d’un producte a través del mateix l’Usuari consent quedar vinculat per aquestes Condicions i per tot l’anteriorment esmentat, pel que si no està d’acord amb tot això, no ha d’usar aquest Lloc Web.

Així mateix, s’informa que aquestes Condicions podrien ser modificades. L’Usuari és responsable de consultar-cada vegada que accedeixi, navegui i / o utilitzeu el Lloc Web ja que seran aplicables aquelles que es troben vigents en el moment en què se sol·liciti l’adquisició de productes.

Per a totes les preguntes que l’Usuari pugui tenir en relació amb les Condicions pot posar-se en contacte amb el titular utilitzant les dades de contacte facilitades més amunt.

 

L’USUARI

L’accés, la navegació i ús del Lloc Web, confereix la condició d’usuari (en endavant referit, indistintament, individualment com Usuari o conjuntament com a Usuaris), per la que s’accepten, des que s’inicia la navegació pel lloc web, totes les Condicions aquí establertes, així com les seves modificacions, sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa legal d’obligat compliment segons el cas.

L’usuari declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes a través d’aquest Lloc Web.

L’Usuari assumeix la seva responsabilitat d’un ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

 • Fer ús d’aquest lloc web únicament per realitzar consultes i compres o adquisicions legalment vàlides.
 • No realitzar cap compra falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s’ha fet una compra d’aquesta índole, podria ser anul·lada i s’informaria a les autoritats pertinents.
 • Facilitar dades de contacte veraces i lícits, per exemple, adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades.

 

PROCÉS DE COMPRA

Els Usuaris poden comprar al Lloc Web pels mitjans i formes establerts. Hauran de seguir el procediment de compra en línia de www.comin-joieriacreativa.com, durant el qual diversos productes poden ser seleccionats i afegits a la cistella i, finalment, fer clic a “Realitzar comanda”.

Així mateix, l’Usuari haurà d’omplir i comprovar la informació que en cada pas se li prega, però, durant el procés de compra, abans de realitzar el pagament, es poden modificar les dades de la compra.

Seguidament, l’Usuari rebrà un correu electrònic confirmant que www.comin-joieriacreativa.com ha rebut la seva sol·licitud de compra, és a dir, la confirmació de la comanda. I, si és el cas, se li informarà, igualment, mitjançant correu electrònic quan la seva compra estigui sent enviada.

Les comunicacions, ordres de compra i pagaments que intervinguin durant les transaccions efectuades al lloc web podrien ser arxivades i conservades en els registres informatitzats de www.comin-joieriacreativa.com amb la finalitat de constituir un mitjà de prova de les transaccions, en tot cas, respectant les condicions raonables de seguretat i les lleis i normatives vigents que referent a això apliquen, i particularment atenent a la LOPD i als drets que assisteixen als Usuaris d’acord amb la política de privacitat d’aquest lloc web.

 

DISPONIBILITAT

Totes les comandes de compra rebuts per www.comin-joieriacreativa.com a través del lloc web estan subjectes a la disponibilitat dels productes i / o al fet que cap circumstància o causa de força major afecti el subministrament dels mateixos. Si es produïssin dificultats pel que fa al subministrament de productes o no quedessin productes en estoc, www.comin-joieriacreativa.com es compromet a contactar a l’Usuari i reemborsar qualsevol quantitat que pogués haver estat abonada en concepte d’import.

Conformi a l’Art. 40 de la Llei 47/2002 de reforma de la Llei 7/1996 d’Ordenació al Comerç Minorista de 15 de gener, i la Llei 34/2002 d’11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, abans de fer la comanda, el Comprador té dret a informar-se al Lloc de les característiques essencials dels productes que voleu encarregar.

Països en què es distribueix: Albània, Alemanya, Andorra, Àustria, Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Bèlgica, Ciutat del Vaticà, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estats Units (EUA), Estònia, Finlàndia, França , Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Macedònia del Nord, Malta, Moldàvia, Montenegro, Mònaco, Noruega, × Nova Zelanda, Països Baios, Polònia, Portugal, Regne Unit (UK), República Txeca, Romania, Sant Marí, Sèrbia, Suècia i Suïssa.

 

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Els articles oferts a la Pàgina Web són els mateixos que podràs trobar a la nostra botiga física i compleixen els mateixos requisits de qualitat i garantia que els productes posats a la venda a les botigues físiques. Vostè reconeix la nostra plena propietat en relació amb tots i cadascun dels drets de propietat intel·lectual sobre els productes, materials o continguts que consten a la Pàgina Web. Cada producte va acompanyat de les dades següents:

• Nom de l’article
• Imatge de l’article
• Descripció de l’article
• Talles i colors disponibles
• Materials
• Preu de Venda al Públic (a la divisa corresponent)

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels Productes a la venda, no tenen caràcter contractual, sent únicament il·lustratius i, no comprometen la responsabilitat del venedor, que fa tot el possible per garantir que els colors que mostren els productes a les fotos exposades a la web siguin fidels als productes originals, podent donar-se variacions degudes, sobretot, a les limitacions tècniques de les possibilitats de color dun equip informàtic.

Les ofertes especials, promocions o descomptes seran vàlids fins a la data indicada o fins a la fi d’existències. De la mateixa manera, www.comin-joieriacreativa.com fa els esforços necessaris perquè la informació continguda a la Pàgina Web sigui completa, veraç i correcta. Si hi ha un error en alguna dada, procedirà a la seva rectificació.

 

PROCEDIMENT DE LA COMPRA

 1. Els articles que es vulguin adquirir han de ser seleccionats i afegits a la borsa de la compra fent clic sobre la icona corresponent.
 2. La borsa de la compra ha de contenir la referència de l’article seleccionat. El preu expressat no inclou el transport, les tarifes del qual variaran en funció del mètode d’enviament seleccionat.
 3. Per realitzar la compra es requeriran les dades personals del client, que seran incorporades a la nostra base de dades per tal de poder processar la comanda i, si escau, facilitar la realització de noves compres a través de la Pàgina Web. Les dades personals proporcionades pels clients seran tractades d’acord amb el que estableix la nostra Política de Privadesa. El client podrà accedir, en tot moment, a les dades personals facilitades ia la informació de les comandes realitzades. www.comin-joieriacreativa.com recorda als clients que les dades personals han d’indicar-se amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en l’enviament dels articles adquirits. A més, el client, en cas de ser sol·licitat expressament per ell, rebrà per correu electrònic i/o sms comunicacions comercials personalitzades adaptades al seu perfil.
 4. Abans de realitzar la comanda es presentarà al client un resum identificant els productes afegits a la borsa de compra el seu preu total (transport i impostos inclosos) amb cadascun dels conceptes desglossats i les dades d’enviament de la comanda, perquè el client confirmeu-lo mitjançant clic al botó amb l’expressió ‘Confirmar pagament’.
  Si abans de confirmar el pagament detectareu un error a la vostra comanda, podreu modificar qualsevol detall d’aquest mitjançant un clic al botó ‘Editar’ o ‘Eliminar’. En cas de detectar un error a la seva comanda un cop finalitzat el procés de pagament, si us plau poseu-vos en contacte amb info@comin-joieriacreativa.com.
 5. El rebut del referit justificant de la comanda no significa l’acceptació de la comanda per part de www.comin-joieriacreativa.com, només constitueix una oferta per comprar els productes. no està obligada a acceptar la comanda i pot, a la seva discreció, denegar-ne l’acceptació. El client, però, reconeix que en fer clic al botó “Confirmar pagament”, adquireix l’obligació de pagar pels productes quan accepti la comanda. En aquest sentit, es notificarà al client a través d’un nou correu electrònic confirmant que la comanda ha estat enviada o, si escau, que està disponible per a la recollida (la “Confirmació”). El contracte entre el client i www.comin-joieriacreativa.com en relació amb els productes sol·licitats s’entendrà perfeccionat quan se n’enviï al client la Confirmació. El Contracte versarà només en relació amb els productes que s’hagin acreditat a la Confirmació i no estarà obligada a subministrar cap producte(s) que no hagi estat confirmat.

 

DRET A NO ACCEPTAR UNA COMANDA

www.comin-joieriacreativa.com podrà cancel·lar qualsevol comanda Confirmada o no acceptar una comanda realitzada pels motius següents:

 1. En cas d’un error tècnic i/o un error tipogràfic als preus oa la resta de les dades dels productes continguts a la Pàgina Web quan es va realitzar la comanda.
 2. Per manca de disponibilitat.
 3. Quan els sistemes de seguretat indiquin que la comanda pot ser fraudulent.
 4. Quan hi hagi motius que indiquin que el client és menor d’edat.
 5. Quan no s’hagi pogut lliurar la comanda a l’adreça facilitada pel client.
 6. Quan hi hagi un atac informàtic, virus o qualsevol esdeveniment que estigui fora de control raonable (força major).
  En aquests supòsits, es reemborsarà íntegrament les quantitats que hagin estat abonades d’acord amb el que preveu aquest condicionat.

 

PREUS I PAGAMENT

Els preus exhibits en el Lloc Web són els finals, en euros (€) i inclouen els impostos, llevat que per exigència legal, especialment pel que fa a l’IVA, s’assenyali i apliqui qüestió diferent.

Les despeses d’enviament es troben inclosos en els preus finals dels productes tal com es mostren al Lloc Web només per a territori nacional. Els enviaments a la resta d’Europa i Estats Units tindran un cost de 10,00 €.

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes o compres respecte als que l’Usuari ja hagi rebut una confirmació de comanda.

El lloc web utilitza tots els mitjans per garantir la confidencialitat i la seguretat de les dades de pagament transmesos per l’Usuari durant les transaccions a través del lloc web. Com a tal, el lloc web utilitza un sistema de pagament segur SSL (Secure Socket Layer).

El lloc web posa a disposició dels usuaris una passarel·la de pagament telemàtic segur per a bizum i targetes de crèdit i dèbit (Visa, Mastercard, Visa i targetes anàlogues) oferta per l’entitat bancària BANC SABADELL.

El TPV Virtual del banc integra la funcionalitat comerç electrònic segur (CES), sota els protocols internacionals VISA Secure i Mastercard Identitat Check, basats en la tecnologia 3D Secure, durant el procés d’autenticació del comprador com a legítim titular de la targeta amb la finalitat d’aportar al procés de compra una altra seguretat i protecció de pagaments. Durant l’operació de pagament electrònic es recollirà informació de l’usuari relativa a la connexió i l’adreça IP, la informació del dispositiu, l’adreça de correu electrònic, el telèfon mòbil, les dades de navegació i les dades de la transacció, així com altres dades accessibles en virtut de la connexió en línia i del canal requerit pels protocols de seguretat esmentats; tot això amb l’objectiu de detectar i prevenir operacions de pagament no autoritzades o fraudulentes.

Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat bancària emissora de les mateixes, si l’entitat no autoritzés el pagament, www.comin-joieriacreativa.com no serà responsable per cap retard o falta de lliurament i no podrà formalitzar cap contracte amb l’Usuari.

També es poden realitzar els pagaments mitjançant el sistema segur de pagaments en línia Paypal.

Una vegada que www.comin-joieriacreativa.com rebi l’ordre de compra per part de l’Usuari a través del Lloc Web, es farà una pre-autorització a la targeta que correspongui per assegurar que hi ha fons suficients per completar la transacció. El càrrec a la targeta es farà en el moment en què s’enviï a l’Usuari la confirmació d’enviament.

En tot cas, en fer clic a “Realitzar comanda” l’Usuari confirma que el mètode de pagament utilitzat és seu.

Seguretat en el pagament

Amb l’objectiu de donar la màxima seguretat al sistema de pagament, www.comin-joieriacreativa.com utilitza sistemes de pagament segur d’entitats financeres de primera línia al comerç electrònic. En aquest sentit, les dades confidencials del pagament són transmeses directament i de manera encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. Per al pagament amb targetes Visa, Mastercard i American Express, www.comin-joieriacreativa.com únicament accepta transaccions CES (Comerç Electrònic Segur) incloent, si escau, el protocol internacional 3D Secure que es distingeix pels distintius Verified by Visa, MasterCard SecureCode i American Express Safekey. El Comerç Electrònic Segur és una iniciativa que té com a principi bàsic garantir la seguretat en les transaccions per Internet.

En realitzar el pagament a través de la passarel·la de pagament segur, el sistema verificarà automàticament que la targeta de crèdit està activada per a Comerç Electrònic Segur. A continuació, connectarà amb el banc emissor de la mateixa, el qual sol·licitarà que autoritzi loperació mitjançant un codi personal dautenticació. L’operació només es farà si el banc emissor de la targeta de crèdit confirma el codi d’autenticació. En cas contrari, la transacció serà rebutjada.

Com a mesura complementària al sistema de ‘Pagament Segur’ i amb l’objectiu de col·laborar en la prevenció del frau a través d’Internet, www.comin-joieriacreativa.com es reserva el dret de verificar les dades personals subministrades pel client, així com adoptar les mesures que estimi oportunes (inclosa la cancel·lació de la comanda) perquè la mercaderia adquirida sigui lliurada de conformitat amb les dades que figuren a la comanda.

 

ENTREGA

Els lliuraments s’efectuaran en l’àmbit del següent territori: Europa i els Estats Units.

Exceptuant aquells casos en què hi hagi circumstàncies imprevistes o extraordinàries o, si s’escau, derivades de la personalització dels productes, el termini màxim de lliurament serà de 15 dies naturals a comptar de la data de la confirmació de la comanda. Si necessita l’article en un període inferior a aquest contacti amb nosaltres i l’informarem de si és possible obtenir-lo en un període inferior a l’estipulat.

Si per algun motiu, que li fos imputable, www.comin-joieriacreativa.com no pogués complir amb la data de lliurament, contactarà a l’Usuari per informar d’aquesta circumstància i, aquest podrà triar seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat. En qualsevol cas, els lliuraments a domicili es realitzen en dies laborables.

Si resultés impossible efectuar el lliurament de la comanda per absència de l’Usuari, la comanda podria ser retornat al magatzem. No obstant això, el transportista deixaria un avís explicant on es troba la comanda i com fer perquè sigui lliurat de nou.

Als efectes de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el lliurament o que la comanda ha estat lliurat en el moment en què l’Usuari o un tercer indicat per l’Usuari adquireixi la possessió material dels productes, la qual cosa s’acreditarà mitjançant la signatura de la recepció de la comanda a l’adreça de lliurament convinguda.

Els riscos que dels productes es puguin derivar seran a càrrec de l’Usuari a partir del moment del seu lliurament. L’Usuari adquireix la propietat dels productes quan www.comin-joieriacreativa.com rep el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació a la compra efectuada, incloses les despeses d’enviament, o bé en el moment del lliurament, si aquesta té lloc en un moment posterior a la recepció completa de l’import objecte de pagament per www.comin-joieriacreativa.com.

 

MITJANS TÈCNICS PER CORREGIR ERRORS

Es posa en coneixement de l’Usuari que en cas que detecti que s’ha produït un error a l’introduir dades necessàries per a processar la sol·licitud de compra en el Lloc Web, pot modificar els mateixos posant-se en contacte amb www.comin-joieriacreativa.com a través dels espais de contacte habilitats en el Lloc Web.

En qualsevol cas, l’Usuari, abans de fer clic a “Realitzar comanda”, té accés a la cistella on es van anotant les seves sol·licituds de compra i pot fer modificacions.

 

DEVOLUCIONS

En els casos en què l’Usuari adquirís productes a través del lloc web, l’assisteixen una sèrie de drets, tal com s’enumeren i descriuen a continuació:

Dret de Desistiment

L’Usuari, com a consumidor i usuari, realitza una compra en el Lloc Web i, per tant té dret a desistir d’aquesta compra en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

Aquest termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que l’Usuari o un tercer autoritzat per aquest, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns adquirits en el Lloc Web de www.comin-joieriacreativa.com o en cas de que els béns que componen la seva comanda es lliurin per separat, als 14 dies naturals del dia que l’Usuari o un tercer autoritzat per aquest, diferent del transportista, va adquirir la possessió material de l’últim d’aquests béns que componien una mateixa comanda de compra.

Per exercir aquest dret de desistiment, l’Usuari ha de notificar la seva decisió a www.comin-joieriacreativa.com. Podrà fer-ho, si és el cas, a través dels espais de contacte habilitats en el Lloc Web o mitjançant:

Comín – joieria creativa
Avinguda Mistral 66, 08015 Barcelona
Telèfon: 933255340
email: info@lluiscomin.com

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació que expressa inequívocament la decisió de desistir sigui tramesa abans que venci el termini corresponent.

En cas de desistiment, www.comin-joieriacreativa.com reemborsarà a l’Usuari tots els pagaments rebuts, inclosos les despeses d’enviament sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard en 14 dies naturals a partir de la data en què www.comin-joieriacreativa.com és informat de la decisió de desistir per l’Usuari.

www.comin-joieriacreativa.com reemborsarà a l’Usuari utilitzant el mateix mètode de pagament que va utilitzar aquest per realitzar la transacció inicial de compra. Aquest reemborsament no generarà cap cost addicional a l’Usuari. No obstant això, www.comin-joieriacreativa.com podria retenir el reemborsament fins haver rebut els productes o articles de la compra.

L’Usuari pot tornar els productes a:

Comín – joieria creativa
Avinguda Mistral 66, 08015 Barcelona

I ho haurà de fer sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què www.comin-joieriacreativa.com va ser informat de la decisió de desistiment.

L’Usuari no haurà d’assumir el cost de devolució (transport, lliurament) dels béns si ha sigut comprat en territori nacional. Se li enviarà un transportista a recollir el producte. L’Usuari que hagi comprat des de Europa o Estats Units haurà d’assumir el cost directe de devolució (transport, lliurament).

L’Usuari reconeix saber que existeixen excepcions al dret de desistiment, tal com es recull en l’article 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries com seria el cas de productes personalitzats.

En tot cas, no es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura del mateix, de productes que no estiguin en les mateixes condicions en què es van lliurar o que hagin patit algun dany després del lliurament.

Així mateix, s’ha de retornar els productes incloent tots els seus embolcalls originals, el Model de formulari de desistiment (el podeu descarregar aquí) a més d’una còpia de la factura de compra.

Devolució de productes defectuosos o error en l’enviament

Es tracta de tots aquells casos en què l’Usuari considera que, en el moment del lliurament, el producte no s’ajusta al que estipula el contracte o comanda de compra, i que, per tant, s’haurà de posar en contacte amb www. comin-joieriacreativa.com immediatament i fer-li saber la disconformitat existent (defecte / error) pels mateixos mitjans o utilitzant les dades de contacte que es faciliten a l’apartat anterior (Dret de Desistiment).

L’Usuari serà llavors informat sobre com procedir a la devolució dels productes, i aquests, un cop retornats, han de ser examinats i s’informarà a l’Usuari, dins d’un termini raonable, si escau el reemborsament o, si escau, la substitució del mateix .

El reemborsament o la substitució del producte s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que procedeix el reemborsament o la substitució de l’article no conforme.

L’import abonat per aquells productes que siguin retornats a causa d’algun defecte, quan realment existeixi, serà reemborsat íntegrament, incloses les despeses de lliurament i els costos en què hagi pogut incórrer l’Usuari per realitzar la devolució. El reemborsament s’efectuarà pel mateix mitjà de pagament que l’Usuari va utilitzar per pagar la compra.

En tot cas, s’estarà sempre als drets reconeguts en la legislació vigent en cada moment per a l’Usuari, com a consumidor i usuari.

Garanties

L’Usuari, com a consumidor i usuari, gaudeix de garanties sobre els productes que pugui adquirir a través d’aquest lloc web, en els termes legalment establerts per a cada tipus de producte, responent www.comin-joieriacreativa.com, per tant, per la falta de conformitat dels mateixos que es manifesti en un termini de tres anys des del lliurament del producte.

En aquest sentit, s’entén que els productes són conformes amb el contracte sempre que: s’ajustin a la descripció realitzada per www.comin-joieriacreativa.com i posseeixin les qualitats presentades en la mateixa; siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinen els productes del mateix tipus; i presentin la qualitat i prestacions habituals d’un producte del mateix tipus i que siguin fonamentalment esperables d’aquest. Quan això no sigui així respecte dels productes lliurats a l’Usuari, aquest haurà de procedir tal com s’indica en l’apartat Devolució de productes defectuosos o error en l’enviament. No obstant això, alguns dels productes que es comercialitzen en el Lloc Web, podrien presentar característiques no homogènies sempre que aquestes derivin del tipus de material amb el que s’han fabricat, i que per tant formaran part de l’aparença individual del producte, i no seran un defecte.

 

CESSIÓ I RENÚNCIA DE DRETS

El client no podrà transmetre, cedir o transferir un contracte o algun dels drets o obligacions que se’n derivin sense haver obtingut prèviament i per escrit el consentiment de www.comin-joieriacreativa.com.

Cap renúncia per part de www.comin-joieriacreativa.com  un dret a acció concreta derivada del present contracte suposarà una renúncia a altres drets o accions tret que es comuniqui de forma expressa i per escrit.

De conformitat amb la legislació que regula la propietat dels drets intel·lectuals i similars, aquest Lloc i tots els seus elements, marques, dissenys, fotografies, textos, il·lustracions, logotips, seqüències animades o no, sonores o no, gràfiques, etc., així com la seva recopilació són propietat exclusiva del Venedor, que no concedeix més llicència o dret que consultar el Lloc.
Es prohibeix l’ús, la reproducció, la de duplicació, la còpia, la venda, la revenda, l’accessibilitat, la modificació o qualsevol altra explotació, ja sigui en tot o en part, del Lloc, el contingut o les marques per a qualsevol propòsit , excepte prèvia autorització per escrit del Venedor

Qualsevol altre ús serà constitutiu de falsificació i sancionable segons la propietat intel·lectual, excepte autorització prèvia i escrita de la MARCA.

 

EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

Excepte disposició legal en sentit contrari, www.comin-joieriacreativa.com no acceptarà cap responsabilitat pel que fa als següents casos:

 • www.comin-joieriacreativa.com aplica totes les mesures concernents a proporcionar una visualització fidel del producte al lloc web, però no es responsabilitza per les mínimes diferències o inexactituds que puguin existir a causa de falta de resolució de la pantalla, o problemes del navegador que s’utilitzi o altres d’aquesta índole.
 • www.comin-joieriacreativa.com actuarà amb la màxima diligència a l’efecte de posar a disposició de l’empresa encarregada del transport del producte objecte de la comanda de compra. No obstant això, no es responsabilitza per perjudicis provinents d’un mal funcionament del transport, especialment per causes com vagues, retencions en carreteres, i en general qualsevol altres pròpies del sector, que derivin en retards, pèrdues o furts del producte.
 • Errors tècnics que per causes fortuïtes o d’una altra índole, impedeixin un normal funcionament del servei a través d’internet. Manca de disponibilitat del lloc web per raons de manteniment o altres, que impedeixi disposar del servei. www.comin-joieriacreativa.com posa tots els mitjans al seu abast a l’efecte de dur a terme el procés de compra, pagament i enviament / lliurament dels productes, no obstant això s’eximeix de responsabilitat per causes que no li siguin imputables, cas fortuït o força major.
 • www.comin-joieriacreativa.com no es farà responsable del mal ús i / o del desgast dels productes que hagin estat utilitzats per l’Usuari. Alhora, www.comin-joieriacreativa.com tampoc es farà responsable d’una devolució errònia realitzada per l’Usuari. És responsabilitat de l’Usuari tornar el producte correcte.
 • www.comin-joieriacreativa.com no és fara responsable del mal Ús i / o de l’desgast dels productes que hagin Estat utilitzats per l’Usuari. Alhora, www.comin-joieriacreativa.com tampoc es fara responsable d’01:00 DEVOLUCIÓ errònia realitzada per l’Usuari. És Responsabilitat de l’Usuari tornar el producte correcte.
 • En general, www.comin-joieriacreativa.com no es responsabilitzarà per cap incompliment o retard en el compliment d’alguna de les obligacions assumides, quan el mateix es degui a esdeveniments que estan fora del seu control raonable, és a dir, que es deguin a causa de força major, i aquesta podrà incloure, de manera enunciativa però no exhaustiu:
  – Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives.
  – Commoció civil, revolta, invasió, amenaça o atac terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra.
  – Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural.
  – Impossibilitat d’ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats.
  – Impossibilitat d’utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions.
  – Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública.

D’aquesta manera, les obligacions quedaran suspeses durant el període en què la causa de força major continuï, i www.comin-joieriacreativa.com disposarà d’una ampliació en el termini per complir-les per un període de temps igual al que duri la causa de força més gran. www.comin-joieriacreativa.com posarà tots els mitjans raonables per trobar una solució que li permeti complir les seves obligacions tot i la causa de força major.

 

DRET A MODIFICAR LES PRESENTS CONDICIONS

www.comin-joieriacreativa.com podrà modificar les presents condicions en qualsevol comentari sense que hi càpiga, en cap cas, la seva aplicació retroactiva.

 

PROTECCIÓ DE DADES

La informació o dades de caràcter personal que l’Usuari faciliti a www.comin-joieriacreativa.com en el curs d’una transacció en el Lloc Web, seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privacitat. En accedir, navegar i / o utilitzar el Lloc Web l’Usuari consent el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tota la informació o dades que facilita són veraces.

 

CONTACTE

Per a qualsevol tipus de dubte, consulta, suggeriment o reclamació podeu posar-vos en contacte amb www.comin-joieriacreativa.com  a través dels següents canals de comunicació:
Per correu postal a: C/ Mistral, 66 – 08015 Barcelona
Per correu electrònic a: info@comin-joieriacreativa.com
Per telèfon trucant a: 933255340
Us informem que la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible al següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors poden sotmetre les seves reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia esmentada.

 

NUL·LITAT

En cas que qualsevol clàusula de les presents condicions fos declarada nul·la, la resta del clausurat romandrà vigent i s’haurà d’interpretar conforme la voluntat de les parts i la finalitat del text.

 

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquestes condicions es regeixen per la Llei Espanyola. Qualsevol controvèrsia dimanant de la interpretació i/o execució d’aquestes, les parts se sotmeten, a lliure elecció, a la jurisdicció que les normes vigents de dret internacional privat designin com a competents.