Skip to main content

Taller

A la nostra joieria tenim un taller propi on dissenyem i creem les joies de principi a fi.

Oferim tota mena de serveis personalitzats

REGAL IDEAL

Joies personalitzades.

Joies úniques i exclusives dissenyades per a tu.

Si tens una foto, un dibuix o simplement una idea, vine a visitar-nos i nosaltres la realitzem per a tu! A la nostra joieria creem joies a mida segons els teus gustos, requeriments i pressupost. Durant el procés creatiu assessorem, dibuixem i escollim els materials per acabar de dissenyar les teves idees i fer que les puguis lluir.

Fes volar la teva imaginació!

Enviar les meves idees
Una segona vida

Transformacions i modificacions de joies.

Joies antigues que es transformen en joies noves!

Al llarg de la nostra vida, adquirim joies amb les quals tenim vincles emocionals. Joies que han marcat moments especials de la nostra vida: regals d’aniversari, el naixement d’un fill, herències familiars, casaments… Peces que ens agradava posar-nos però que amb el pas del temps hem deixat arraconades al nostre joier però que tot i ser així, no les volem perdre: formen part de la nostra història personal.

Redissenyem, actualitzem, adaptem o modifiquem joies antigues per transformar-les en joies noves sense que perdin el seu valor sentimental.

M'interessa!
Tot un detall

Sèries per a empreses.

Vols fer un regal personalitzat?

Regals per nadal, sèries per institucions, pins o argolles personalitzades amb materials de qualitat. Un símbol de la teva empresa original i únic.

Més informació
Confiança

Joies certificades.

Garantia i qualitat dels materials.

Or, plata, brillants, perles i minerals són alguns dels materials que treballem en el nostre taller. Materials nobles que seleccionem personalment als nostres proveïdors per garantir i certificar la qualitat de cada una de les joies que dissenyem i creem a la nostra joieria.

En el nostre catàleg de productes trobaràs anells, arracades, penjolls i polseres que combinen diferents materials, estils i acabats ideals per regalar en dies especials als teus amics i família: comunions, batejos, aniversaris, bodes.

Totes les nostres joies s’entreguen amb un certificat de qualitat.